Yhteisössä on voimaa. Tällä sivulla esitellään pohjoissavolaisen ilmastotyön toteuttajia.

Pohjois-Savon ilmastotiekartta valmistui keväällä 2021 ja nyt toteutamme sitä yhdessä. Olette lämpimästi tervetulleita: Ilmastotyöhön tarvitaan kaikkien osallistumista. Kiinnostaako liittyä Pohjois-Savon ilmastoverkostoon? Tutustu ohjeeseen ja hae Mukana yhteisellä polulla -tunnusta!

Mukana yhteisellä polulla -tunnuksen hakuohje

Pohjois-Savon ilmastoverkoston esittelyvideo

Mukana yhteisellä polulla on ilmastoverkoston yhteisötunnus, joka tuo esille pohjoissavolaisia ilmastotekoja ja -tekijöitä. Tunnusta väriä! – Näyttäkää, että olette mukana rakentamassa hiilineutraalia Pohjois-Savoa. Tunnusta voi hakea mikä tahansa pohjoissavolainen yritys, julkinen toimija, säätiö tai yhdistys. Vaatimuksena on, että hakija kuvaa organisaation ilmastonäkökulmia ja pyrkii vähentämään toiminnan haitallisia ilmastovaikutuksia.

Kiinnostaako Pohjois-Savon ilmastoverkostoon liittyminen?

Tunnus tuo näkyvyyttä ja liittää mukaan verkostoon. Hakeminen on maksutonta. Tutustu ohjeisiin ja hae mukaan!

Ohje tunnuksen hakemiseen

Haluatko kuulla meistä säännöllisesti?

Julkaisemme Pohjois-Savon ilmastokuulumiset -uutiskirjeen kerran kuukaudessa. Liity postituslistalle ja hyppää mukaan Pohjois-Savon ilmastotyön kiihtyvään junaan!

Liity sähköpostilistalle
Yhteistyö on hiilineutraalin Pohjois-Savon edellytys.

Lähtisitkö mukaan ilmastotyöhön?

Ilmastotyötä voi tehdä jokainen pohjoissavolainen. Tule mukaan ilmastotyön verkostoihin, kuten ilmastofoorumin tilaisuuksiin, ilmastotiekartan työpajoihin ja muihin tapahtumiin.

Liity mukaan