mukana yhteisellä polulla

NOETON Oy mukana yhteisellä polulla

Mukana yhteisellä polulla on yhteisötunnus, joka myönnetään organisaatioille, jotka ovat mukana Pohjois-Savon ilmastotiekartan ja maakunnan yhteisten ilmastotavoitteiden toteuttamisessa. Tunnus kertoo sitoutumisesta yhteiseen ilmastotyöhön.

Mukana yhteisellä polulla kunniamerkki-logo.

NOETONin päästösieppari pienentää nokihiukkaspäästöjä

NOETON Oy on pohjoissavolainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävälliseen nokihiukkassieppariin. Yrityksen tuotteet auttavat pienentämään nokihiukkaspäästöjä, jotka aiheuttavat terveysongelmia ja vahingoittavat ympäristöä. Päästösieppari asennetaan pienpuunpolttolaitteisiin, kuten takkoihin ja kamiinoihin, joissa se kerää ja polttaa nokihiukkaset, parantaen siten hengitettävää ilmaa. NOETONin tuotteet edistävät merkittävästi ympäristönsuojelua ja kestävää kehitystä tarjoamalla kestäviä ja luotettavia ratkaisuja hiukkaspäästöjen vähentämiseksi.

NOETONin toiminta edistää merkittävästi ilmaston suojelua, sillä sen tuotteet auttavat vähentämään ilman epäpuhtauksia ja pienentämään kasvihuoneilmiötä. Nokihiukkasten vähentäminen on erityisen tärkeää, sillä ne voivat aiheuttaa terveysongelmia, kuten hengitystieinfektioita ja sydän- ja verisuonitauteja. NOETONin tuotteet tarjoavat siis kestävän ratkaisun hiukkaspäästöjen vähentämiseksi ja siten ilmaston suojelemiseksi.

NOETON Oy:n tavoitteena on tarjota korkealaatuisia, kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka auttavat asiakkaita vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja ja teknologioita hiukkaspäästöjen vähentämiseksi ja ilmaston suojelemiseksi. NOETON Oy:n toiminta on siis merkittävässä roolissa ympäristönsuojelussa ja kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Lisätiedot

Henri Varjoranta
henri(at)noeton.fi
+358 45 2011 436

Noeton mukana pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjalla.
Katso video alta tai tästä linkistä (youtube.com)


Jaa julkaisu