Ilmastotyössä yksi tärkeimmistä asioista on saada ihmiset mukaan jakamaan ajatuksia sekä etsimään ratkaisuja. Ilman yhdessä tekemistä ei ole mahdollisuutta pärjätä. Siksi tarvitsemme sinua, tule rakentamaan hiilineutraalia Pohjois-Savoa!

01 Osallistu ilmastofoorumiin 

Pohjois-Savon ilmastofoorumin tilaisuuksissa jaetaan tietoa ja ajatuksia, nostetaan esille ajankohtaisia ja alueellisesti tärkeitä teemoja sekä ideoidaan yhdessä. Pääpaino on verkkotilaisuuksissa, jotka sisältävät asiantuntija-alustuksia. Pohjois-Savon ilmastofoorumi on vasta muotoutumassa, nyt on hyvä hetki vaikuttaa toimintaan! Lisätietoja ilmastofoorumin sivulta. 

02 Vaikuta ilmastotiekarttaan

Pohjois-Savon ilmastotiekartan valmistelu on aloitettu. Työtä ohjaa ja seuraa nimetty ohjausryhmä, mutta sisältöä laaditaan yhdessä kaikkien halukkaiden kanssa. Järjestämme verkossa avoimia työpajoja, jotka pureutuvat eri teemoihin. Ilmastotiekartan luonnos tulee kommentoitavaksi verkkoon heti kun meillä on luonnos. Osallistu työpajoihin ja kommentoi tiekarttaa! Lisätietoja ilmastotiekartan sivulta. 

03 Kirjoita blogi, kerro ilmastotyöstä 

Sykkiikö kirjoitussuoni? Blogimme on avoinna vierailijakynä -tekstejä varten! Kerro meille oivalluksestasi tai jaa ilmastoajatuksia omasta näkökulmastasi. Teetkö tutkimusta? Kerro siitä meille, ja mietitään tapa tuoda tutkimustasi esille yhteisessä ilmastotyössä. Onko yritykselläsi ilmastoaiheinen idea? Ota yhteyttä ja puntaroidaan sitä yhdessä! Yhteystiedot löydät täältä.


Ilmastonmuutosta voimme hillitä teoilla. Myös sopeutuminen muutokseen vaatii tekoja. Olipa teot pieniä tai suuria, halpoja tai kalliita, omiasi tai toisen toteuttamia, me olemme kiinnostuneet kuulemaan lisää. Voit ilmoittaa ilmastoteosta oheisella lomakkeella. Julkaisemme tekoja näillä sivuilla ja kysymme aina luvan julkaisuun toteuttajalta.

  • Minkä teon haluat ilmoittaa?

    Kerro tähän teko, mikä ansaitsee saada huomioita. Otamme yhteyttä toimijaan aina ennen julkaisua.

  • Ilmoittajan tiedot

    Otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä.

    Tällä lomakkeella jätettyjä tietoja hallinnoi ja hyödyntää yksinoikeudella Pohjois-Savon ELY-keskus. Tiedot poistetaan Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimesta asian tullessa käsitellyksi, ellei toisin sovita.
Yhteistyö on hiilineutraalin Pohjois-Savon edellytys.

Haluaisitko kuulla meistä säännöllisesti?

Tiedotamme ajankohtaisista Pohjois-Savon ilmastoasioista sähköpostitse noin kerran kuukaudessa. Jos haluat sähköpostilistallemme, ilmoita siitä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake