Ilmastotyössä yksi tärkeimmistä asioista on saada ihmiset mukaan jakamaan ajatuksia sekä etsimään ratkaisuja. Ilman yhdessä tekemistä ei ole mahdollisuutta pärjätä. Siksi tarvitsemme sinua, tule rakentamaan hiilineutraalia Pohjois-Savoa!

01 Osallistu ilmastofoorumiin 

Pohjois-Savon ilmastofoorumin tilaisuuksissa jaetaan tietoa ja ajatuksia, nostetaan esille ajankohtaisia ja alueellisesti tärkeitä teemoja sekä ideoidaan yhdessä. Pääpaino on verkkotilaisuuksissa, jotka sisältävät asiantuntija-alustuksia. Pohjois-Savon ilmastofoorumi on vasta muotoutumassa, nyt on hyvä hetki vaikuttaa toimintaan! Lisätietoja ilmastofoorumin sivulta. 

02 Ota koppi ilmastotiekartasta

Pohjois-Savon ilmastotiekartta valmistui ja hyväksyttiin ohjaamaan maakunnan yhteistä ilmastotyötä toukokuussa 2021. Maakunnan ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan yhteistyötä, jokainen ilmastoteko on tärkeä. Miten sinä voisit omalta osaltasi edistää ilmastotiekartan toteuttamista? Löytyykö ilmastotiekartan toimenpiteistä sellaisia asioita, joita esimerkiksi oma organisaatiosi tai työyhteisösi voisi edistää? Tutustu toimenpiteisiin tarkemmin ilmastotiekartan sivulta. 

03 Kirjoita blogi, kerro ilmastotyöstä 

Sykkiikö kirjoitussuoni? Blogimme on avoinna vierailijakynä -tekstejä varten! Kerro meille oivalluksestasi tai jaa ilmastoajatuksia omasta näkökulmastasi. Teetkö tutkimusta? Kerro siitä ja mietitään tapa tuoda tutkimustasi esille yhteisessä ilmastotyössä. Onko yritykselläsi ilmastoaiheinen idea? Ota yhteyttä ja puntaroidaan sitä yhdessä! Yhteystiedot löydät täältä.


Nostamme esille säännöllisesti pohjoissavolaisia ilmastotekoja. Emme vielä tunne kaikkia hienoja ilmastotyön tekijöitä ja tekoja. Ilmianna omat vinkkisi!

  • Kenet haluat ilmoittaa?

    Kerro ilmoitatko oman tai organisaatiosi teon vai annatko vinkin toteuttajasta.

  • Ilmoittajan tiedot

    Jätä yhteystietosi, niin voimme kysyä lisää ilmoitetusta teosta, kiitos!.

Yhteistyö on hiilineutraalin Pohjois-Savon edellytys.

Haluaisitko kuulla meistä säännöllisesti?

Julkaisemme Pohjois-Savon ilmastokuulumiset -uutiskirjeen kerran kuukaudessa. Liity postituslistalle ja pääset kyytiin Pohjois-Savon ilmastotyön kiihtyvään junaan!

Liity sähköpostilistalle