Ilmastotyössä yksi tärkeimmistä asioista on saada ihmiset mukaan jakamaan ajatuksia sekä etsimään ratkaisuja. Ilman yhdessä tekemistä ei ole mahdollisuutta pärjätä. Siksi tarvitsemme sinua, tule rakentamaan hiilineutraalia Pohjois-Savoa!

01 Osallistu ilmastofoorumiin 

Pohjois-Savon ilmastofoorumin tilaisuuksissa jaetaan tietoa ja ajatuksia, nostetaan esille ajankohtaisia ja alueellisesti tärkeitä teemoja sekä ideoidaan yhdessä. Pääpaino on verkkotilaisuuksissa, jotka sisältävät asiantuntija-alustuksia. Pohjois-Savon ilmastofoorumi on vasta muotoutumassa, nyt on hyvä hetki vaikuttaa toimintaan! Lisätietoja ilmastofoorumin sivulta. 

02 Vaikuta ilmastotiekarttaan

Pohjois-Savon ilmastotiekartan valmistelu on aloitettu. Työtä ohjaa nimetty ohjausryhmä ja sisältöä laaditaan yhdessä kaikkien halukkaiden kanssa. Järjestämme verkossa avoimia työpajoja ja ilmastotiekartan luonnos tulee kommentoitavaksi verkkoon. Osallistu työpajoihin ja kommentoi tiekarttaa! Lisätietoja ilmastotiekartan sivulta. 

03 Kirjoita blogi, kerro ilmastotyöstä 

Sykkiikö kirjoitussuoni? Blogimme on avoinna vierailijakynä -tekstejä varten! Kerro meille oivalluksestasi tai jaa ilmastoajatuksia omasta näkökulmastasi. Teetkö tutkimusta? Kerro siitä ja mietitään tapa tuoda tutkimustasi esille yhteisessä ilmastotyössä. Onko yritykselläsi ilmastoaiheinen idea? Ota yhteyttä ja puntaroidaan sitä yhdessä! Yhteystiedot löydät täältä.


Toteutamme Pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjan, jota varten etsimme yrityksiä ja ilmastovaikuttajia, jotka ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Mikä teko ansaitsee tulla nostetuksi esille? Ilmoita oma yrityksesi tai ilmianna yritys, jonka haluaisit nähdä videolla. Kuvaukset alkavat pian ja jatkuvat kesälle 2021 saakka. Videosarjan toteuttavat Pohjois-Savon ELY-keskus, Alias Creative ja Jylhäsalmi Produtions Oy.

  • Kenet haluat ilmoittaa?

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

  • Ilmoittajan tiedot

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Yhteistyö on hiilineutraalin Pohjois-Savon edellytys.

Haluaisitko kuulla meistä säännöllisesti?

Tiedotamme ajankohtaisista Pohjois-Savon ilmastoasioista sähköpostitse noin kerran kuukaudessa. Jos haluat sähköpostilistallemme, ilmoita siitä yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomake