Ilmastofoorumi 570x376

Pohjois-Savon ilmastofoorumi kokoaa pohjoissavolaiset yhteen ilmastoasioiden äärelle. Ilmastofoorumin toimintaan kuuluu webinaareja, seminaareja ja työpajoja. Tavoitteena on lisätä keskustelua ilmastoasioiden ympärillä sekä jakaa tietoa ilmastonmuutoksesta. Haluamme myös hälventää ilmastonmuutokseen liittyviä epäluuloja tuoden esille eri näkökulmia sekä tutkittua tietoa.

Lisää tapahtumia on tulossa, ja mukaan pääsee ideoimaan! Pyrimme kokoamaan kiinnostavia ja napakoita sisältöjä aina tietystä teemasta, etsimään asiantuntijoita alustamaan, sekä aktivoimaan osallistujia.

Verkkofoorumit

Pohjois-Savon ilmastofoorumin päätapahtumia ovat noin kahden kuukauden välein järjestettävät verkkotapaamiset. Niissä asiantuntija-alustukset rytmittävät sisältöä ja keskustelulle pyritään antamaan tilaa. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia!

Tulevat foorumit:

  • Maanantaina 31.5.2021 Yhdessä kohti hiilineutraalia Pohjois-Savoa
    Vuoden toinen ilmastofoorumi järjestetään verkkotilaisuutena 31.5.2021 kello 12.00-14.15.
    Teemana on Pohjois-Savon ilmastotyö, jossa on otettu isoja harppauksia eteenpäin tänä vuonna. Tilaisuudessa esitellään juuri valmistunut Pohjois-Savon ilmastotiekartta sekä seudullisia ja kuntien ilmasto-ohjelmia. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan esimerkkejä kuntien ja yritysten ilmastotyöstä. Varaa aika kalenteriin, ohjelma löytyy täältä!
  • Ilmoittautuminen on auki, ja tapahtuu tästä linkistä (webropol.com).

Menneet foorumit:

Ilmastofoorumin aamukahvit

Uutta! Aamukahvit kokoaa ihmisiä kahvin äärelle keskustelemaan ajankohtaisesta teemasta lyhyiden alustusten kera.

Järjestämme aamukahveja toiveiden ja tarpeiden mukaan. Etsimme sopivat alustajat, ja levitämme kutsua eteenpäin. Aamukahvit ovat verkossa järjestettäviä avoimia ja rentoja keskustelupaikkoja.

Lisätietoja aamukahveista sekä linkki kahvihuoneeseen löytyy tämän linkin takaa.

Mukaan ilmastofoorumiin?

Lämpimästi tervetuloa mukaan Pohjois-Savon ilmastofoorumin avoimiin tilaisuuksiin! Otamme vastaan myös ideoita foorumin tilaisuuksien sisältöihin ja toteutustapoihin. Haluaisitko tulla mukaan toteuttamaan foorumia? Sekin on mahdollista. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!

Yhteystiedot löytyy tästä linkistä.