Hiilineutraali Pohjois-Savo ilmastokuulumiset uutiskirje

Pohjois-Savon ilmastokuulumiset – Toukokuu 2023

Kevät on täällä ja pyöräilykelit parhaimmillaan!

Valtakunnallinen Pyöräilyviikko starttaa 5.5. Viikko kannustaa meitä miettimään omaa liikkumis-käyttäytymistämme, muistuttaa pyöräilyn edistämisen tärkeydestä ja pyöräilyn hyödyistä sekä innostaa polkemaan. Nyt on pyöräilykelit parhaimmillaan, mutta pyöräilyn ilon voi kokea ympäri vuoden!

Kun pääsette uutiskirjeen loppuun, bongaatte upeita uutisia Tahkolta: Tahko saavutti arvostetun Sustainable Travel Finland -destinaatiomerkin ensimmäisenä matkailukeskuksena Suomessa.

Eiköhän lähdetä porukalla fillaroimaan Tahkolle!

Saara Karkulahti, Minna Kokkonen ja Tapio Kettunen
Pohjois-Savon ELY-keskus

Uutiskirje – Toukokuu 2023

Lue uusin uutiskirje tästä linkistäPohjois-Savon ilmastokuulumiset – Toukokuu 2023

Uutiskirjeen aiheina:

Ilmastotiekartta konkretiaan: Tahko saavutti Sustainable Travel Finland -destinaatiomerkin ensimmäisenä matkailukeskuksena Suomessa

Sustainable Travel Finland on Visit Finlandin kehittämä kestävän matkailun ohjelma, jonka avulla helpotetaan yritysten sekä alueiden kestävien toimintatapojen ja valintojen omaksumista ja viestitään kestävästä toiminnasta kansainvälisille matkailijoille. Ohjelman läpikäyneille ja sen kriteerit täyttäville yrityksille ja alueille myönnetään Sustainable Travel Finland -merkki.

“Merkki on konkreettinen osoitus siitä, että Tahkolla on sitouduttu vastuulliseen toimintaan ja tekemään konkreettisia kestävän kehityksen mukaisia toimenpiteitä. Kestävä matkailukohde on alueellinen myyntivaltti ja tulevaisuuden kysytyin kohde, josta alueen matkailuverkosto saa olla aidosti ylpeä”, Visit Finlandin vastuullisen matkailun asiantuntija Virpi Aittokoski kertoo Tahkon tiedotteessa. 

Upeaa Tahko ja alueen toimijat!

Kuva: Tahko.com

Tilaa uutiskirje

Tule uutiskirjeen lukijaksi tilaamalla se alla olevasta linkistä:


Jaa julkaisu

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *