Hiilineutraali Pohjois-Savo ilmastokuulumiset uutiskirje

Pohjois-Savon ilmastokuulumiset – Tammikuu 2023

Pohjois-Savon ilmastokuulumiset -uutiskirje kokoaa yhteen maakunnan ilmasto- ja kiertotaloustyötä, tuo esille ajankohtaisia kirjoituksia ja muistuttaa tulevista tapahtumista. Mukana on myös kuukauden nosto Pohjois-Savon ilmastotiekartan konkretisoinnista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa, tervetuloa lukijaksi!

Uutiskirje – Tammikuu 2023

Lue uusin uutiskirje tästä linkistäPohjois-Savon ilmastokuulumiset – Tammikuu 2023

Uutiskirjeen aiheina:

Ilmastotiekartta konkretiaan: Luonnonvarakeskus julkaisi 16 synteesiraporttia vuonna 2022

Luonnonvarakeskuksen synteesiraportit vetävät yhteen tutkimustietoa eri tutkimusalojen näkökulmista maatalouden, biotalouden sekä metsäalan ympäristö- ja ilmastokysymyksistä. Vuonna 2022 teemoina oli mm. jatkuvapeitteinen metsänkasvatus, maatalouden kasvihuonekaasupäästöt ja niiden kustannukset sekä vaikuttavat ohjauskeinot maa- ja metsätalouden ilmastovaikutusten edistämiseksi. Tiedon yhteensovittaminen luo  pohjaa erilaisten näkemysten yhteensovittamiselle ja parhaimmillaan helpottaa toimeenpanoa.

Maaningan yksikön ryhmäpäällikkö Mikko Järvinen kehotti joulukuussa Pohjois-Savon ilmasto-, kiertotalous- ja biotalousryhmän jäseniä tutustumaan synteesiraportteihin, joiden avulla voi laajentaa ymmärrystä.

Politiikkasuositukset ja synteesiraportit_Tekstinä. Kuvassa kesäinen niittymaisema.

Tilaa uutiskirje

Tule uutiskirjeen lukijaksi tilaamalla se alla olevasta linkistä:


Jaa julkaisu

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *