Hiilineutraali Pohjois-Savo ilmastokuulumiset Kiertotalous uutiskirje

Pohjois-Savon ilmastokuulumiset – Maaliskuu 2023

Maaliskuussa innostutaan kiertotaloudesta ja tavataan ilmastofoorumissa

Kevään huipputapahtuma on pian täällä: Pohjois-Savon ilmastofoorumi Kiertotaloudella kilpailukykyä järjestetään 17.3. – varmista paikkasi 3.3. mennessä! Pohjois-Savon ilmastofoorumia on järjestetty keväästä 2020 lähtien, ensimmäistä kertaa tapaamme kasvokkain. Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni teistä livenä, vaikka etäyhteydelläkin voi osallistua.

Kiertotalouden teemapäivän kunniaksi maaliskuun uutiskirje on kiertotalous-painotteinen. Nähdään ja kuullaan!

Saara Karkulahti, Minna Kokkonen ja Tapio Kettunen
Pohjois-Savon ELY-keskus

Uutiskirje – Maaliskuu 2023

Lue uusin uutiskirje tästä linkistä: Pohjois-Savon ilmastokuulumiset – Maaliskuu 2023

Uutiskirjeen aiheina:

Ilmastotiekartta konkretiaan: CICAT2025 – Politiikkasuositus, kuinka julkinen sektori voi tukea kiertotalousyritysten liiketoiminnan kehittymistä

CICAT 2025 -tutkimushankkeessa on laadittu politiikkasuositus eli tapoja sille, kuinka kasvuhakuisten kiertotalousyritysten tarpeet saadaan mukaan kestävää kasvua edistävään yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. “Suosittelemme, että julkisen sektorin organisaatioissa ja erityisesti yrityspalvelukentässä panostetaan kiertotalousosaamiseen ja että lainsäädännössä ja ohjauksessa korostetaan ennakoitavaa ja pitkäjänteistä kestävän kehityksen mukaista päätöksentekoa. Siten julkinen sektori voi tukea kiertotalousliiketoiminnan kehittymistä.”, summaa Hanna Lehtimäki Itä-Suomen yliopistosta.

CICAT2025 Kiertotalouden katalyytit -hanke vauhdittaa siirtymistä kestävään kiertotalouteen ja tukee Suomen tavoitetta olla kiertotalouden johtava maa vuoteen 2025 mennessä. Itä-Suomen yliopisto on mukana tutkimushankkeessa ja laatinut tämän politiikkasuosituksen. Lisätiedot: Professori Hanna Lehtimäki, hanna.lehtimaki(at)uef.fi.

Tilaa uutiskirje

Tule uutiskirjeen lukijaksi tilaamalla se alla olevasta linkistä:


Jaa julkaisu

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *