ilmastonmuutos taide

Taideilmastonmuutos-webinaari 14.1.2021

Päivitys 14.1.2021
Tilaisuuden tallenne on katsottavissa Youtube-palvelussa, Neemo Methodin kanavalla (Youtube.com) ja Facebookissa, Neemo Methodin sivuilla (Facebook.com)


Ilmastonmuutos koskettaa meitä kaikkia. Ilmastonmuutos herättää huolta, mutta siihen myös suhtaudutaan välinpitämättömästi. Torstaina 14.1.2021 klo 11-12 pidettävässä Taideilmastonmuutos- webinaarissa käsitellään ilmastonmuutokseen liittyviä kysymyksiä nuorten näkökulmasta.Webinaarissa Pohjois-Savon ELY-keskuksen ilmastoasiantuntija Tapio Kettunen, Itä-Suomen ilmatieteellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Tero Mielonen ja Kuopion kaupungin ympäristöjohtaja Tanja Ahonen keskustelevat ilmastonmuutoksesta ja vastaavat Minna Canthin koulun oppilaiden kysymyksiin ilmastonmuutokseen liittyen.
  
Webinaari liittyy Kuopion taidemuseossa esillä olevaan Nanna Hännisen Understanding the Big Picture -näyttelyyn. Taiteilija käsittelee teoksissaan mm. ympäristön tilannetta ja yksilön suhdetta ympäröivään maailmaan. Webinaarissa hyödynnetään taiteilijan valokuvateoksia, jotka auttavat avaamaan monitahoista ja vaikeaakin teemaa.
  
Webinaariin voi osallistua chatin kautta ja webinaari myös nauhoitetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen Youtubessa. Näyttely Kuopion taidemuseossa on avoinna 24.1.2021 saakka. (huom! näyttelyaikaa on pidennetty viikolla). Oppilasryhmät ovat tervetulleita vierailemaan näyttelyssä. Turvallisen vierailun turvaamiseksi on ehdottoman tärkeää varata omalle ryhmälle vierailuaika etukäteen taidemuseon asiakaspalvelusta 044 718 2633 (ti-su 10-17, ke 10-19).
 
Keskustelun fasilitoi valokuvataiteilija Nanna Hänninen, joka toimii oman taiteellisen työnsä rinnalla Neemo Oy:n toimitusjohtajana. Neemo-metodissa hyödynnetään taiteen monipuolisia mahdollisuuksia muutoksessa ja tuodaan luovuus ja innovointi kiinteäksi osaksi ihmisten välistä vuorovaikutusta ja työelämää. Taiteilijalla on parhaillaan esillä laajat retrospektiiviset näyttelyt Kuopion taidemuseossa ja Serlachius Museo Göstassa.
 
Kuopion Taidemuseon ja Neemo Oy:n tuottama webinaari pidetään Zoomissa to 14. tammikuuta klo 11-12.

Ilmoittaudu webinaariin (Mailchi.mp)


Kuva: Kuopion taidemuseo

Lisätietoja

Valokuvataiteilija
Nanna Hänninen
nanna(at)neemomethod.com
040 510 9236

vs. museonjohtaja
Marja Louni
marja.louni(at)kuopio.fi
044 718 2639


Jaa julkaisu