ilmastotekoja ilmastotiekartta vahva ilmastokulttuuri videot

Pohjoissavolaisia ilmastotekoja: Vahva ilmastokulttuuri – Videosarjan 2. kauden 1. jakso

Pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjassa kuopiolainen yrittäjä ja radiojuontaja Johannes Teppo etsii ilmastotekoja ympäri maakuntaa. Ensimmäisessä jaksossa Johannes laskee oman hiilijalanjälkensä, joka käynnistää tapahtumien sarjan. Tule seuraamaan Johanneksen matkaa kohti ilmastoystävällisempää arkea ja pääset samalla tutustumaan pohjoissavolaisiin ilmastotekoihin konkreettisten esimerkkien kautta!

Jakso 1: Vahva ilmastokulttuuri

Videolla vierailee Finnforel ja BikeTaxi

Varkautelaisen Finnforelin teknologiajohtaja Tommi Mäkinen avaa videosarjan ensimmäisessä jaksossa yrityksen ilmastotekoja. Yrityksen Varkaudessa sijaitsevalla kalankasvatuslaitoksella hyödynnetään veden kierrätystä ja aurinkoenergiaa. Finnforel tuottaa noin miljoona kiloa kalaa vuodessa. Kotimaisen kalan käyttö on ilmastoteko.

Tutustu Finnforeliin heidän verkkosivuillaan: https://www.finnforel.com/

BikeTaxi Oy:n yrittäjä Miika Keihäsen pyöräriksat ovat kuljettaneet ihmisiä Kuopiossa jo seitsemän kesän ajan. BikeTaxi on mukana Ekokompassi -ympäristöjärjestelmässä. Sähköpyörätaksi on jo itsessään ilmastoystävällinen tapa kuljettaa ihmisiä paikasta toiseen.

Tutustu BikeTaxiin heidän verkkosivuillaan: https://www.biketaxi.fi/

Videosarjan toisella kaudella on viisi jaksoa

Pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjaa on saatavilla jo kaksi kautta! Uusi kausi esittelee viiden jakson verran pohjoissavolaisia ilmastotekoja. Jaksojen otsikot ja aiheet on poimittu Pohjois-Savon ilmastotiekartasta. Toisen kauden videot on tuotettu Pohjois-Savon ELY-keskuksen Hiilineutraali Pohjois-Savo -hankkeessa, toteuttajana on BrainyDay Visual Oy.

Tutustu kaikkiin videoihin ilmastotekoja -sivulla täällä: https://hiilineutraalipohjoissavo.fi/ilmastotyo/ilmastotekoja/


Jaa julkaisu

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *