ilmastoteot ilmastoverkosto uuden vuoden lupaukset

Pohjois-Savon ilmastoverkoston jäsenet antoivat uuden vuoden lupauksensa – Lähetä oma lupauksesi ja osallistu arvontaan

Mitä kuuluu Pohjois-Savon ilmastoverkoston tuoreimpiin kuulumisiin? Entä millaisia uuden vuoden lupauksia ilmastoverkoston toimijat ovat tehneet vuodelle 2024? Kurkkaa videolta verkoston uuden vuoden lupaukset Pohjois-Savon ilmastotyölle ja lähetä oma tai organisaatiosi ilmastolupaus.

Pohjois-Savon ilmastoverkoston organisaatioista Ilmatieteen laitos, Kuopion Tilapalvelut, Savonia-ammattikorkeakoulu, Luonnonvarakeskus Luke, Navitas Kehitys Oy ja Pohjois-Savon ELY-keskus antoivat uuden vuoden ilmastolupauksensa. Jaa video ja halutessasi myös oma lupauksesi sosiaalisen median kanavissa ja liity mukaan yhteiselle polulle kohti ilmastoystävällisempää vuotta 2024!

Pohjoissavolaisten toimijoiden ilmastolupauksia vuodelle 2024. Video on katsottavissa myös YouTubessa (Youtu.be).

Tee ilmastolupauksesi ja osallistu arvontaan

Voit ilmoittaa uuden vuoden lupauksen henkilökohtaisesti tai yrityksen, yhdistyksen, yhteisön, organisaation nimissä. Julkaisemme uuden vuoden lupauksia verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Kolme lupausta palkitaan helmikuussa 2024.

Pääset lähettämään lupauksesi täällä.

Ilmastoverkoston ilmastotekoja vuodelta 2023

Uuden vuoden lupauksia antaneet organisaatioiden edustajat kertoivat viimeaikaisista ilmastoteoistaan videoiden muodossa. Kaikki videot ovat katsottavissa Ilmastotekoja-sivulla ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen YouTube-soittolistalla (Youtu.be).

Videoilla teoista ovat kertomassa:

  • Ilmatieteen laitos, yksikön päällikkö Sami Romakkaniemi
  • Luonnonvarakeskus, johtava tutkija Perttu Virkajärvi
  • Navitas Kehitys Oy, Ämmäkosken projektipäällikkö Jaakko Lappalainen
  • Kuopion Tilapalvelut, toimitilajohtaja Hannu Väänänen
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Anne Heikkinen ja tki-asiantuntija Kalle Sievänen sekä
  • Pohjois-Savon ELY-keskus, ylijohtaja Tommi Huttunen

Videot on tuottanut Pohjois-Savon ELY-keskuksen koordinoima Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke ja ne on toteuttanut BikeTaxi Oy/Miika Keihänen.

Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke on Pohjois-Savon ilmastotyön koordinointihanke ajalle 1.11.2021-31.12.2023. Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Pohjois-Savon liiton kehittämisrahastosta.


Jaa julkaisu

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *