14. joulukuuta

Vastuullisuustyö ja -raportointi pk-yrityksessä

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Teams
Järjestäjä: Talentree

Tapahtuman kuvaus

Moni yritys kohtaa paineen kehittää kestävyysraportointiaan, kun raportointivelvoitteet laajenevat EU:n kestävyysraportointidirektiivi CSRD:n myötä. 1.1.2025 alkaen vastuullisuusraportointivelvoitteet koskevat myös keskikokoisia yrityksiä.

Moni pienempi yritys puolestaan on velvoitettu toimittamaan vastuullisuustietoja asiakkailleen tai valmistautuu vastuullisuusauditointeihin osana isompien toimijoiden toimitusketjua.

Asiantuntijawebinaarissamme torstaina 14.12. klo 9-10 paneudumme toimitusketjujen raportointivelvollisuuteen erityisesti alihankkijoina toimivien pk-yritysten näkökulmasta.

Keskustelemme vieraamme, Ponsse Oyj:n vastuullisuusjohtaja Katja Paanasen kanssa mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä isot yritykset raportoivat vastuullisuudestaan?
  • Millaisia asioita päämiehet kysyvät ja edellyttävät alihankkijoiltaan?
  • Miten tietoja pyydetään?
  • Miten alihankkijat voivat valmistautua raportoimaan toiminnastaan?

Kenen ja miksi kannattaa osallistua?

Maksuton webinaari on suunnattu osana toimitusketjua toimiville pk-yrityksille, joiden liikevaihto jää alle 40 miljoonan euron ja joita EU:n kestävyysraportointivaatimukset eivät koske suoraan vaan asiakkaiden kautta.

Webinaarin alussa kertaamme tämänhetkisen lainsäädännön ja vastuullisuustyön ison kuvan: mistä on kyse ja miten se näyttäytyy asiakkaidemme kohdalla? Tämän jälkeen tarkastelemme konkreettisesti sitä, mitä pk-yrityksiltä kestävyysraportoinnin osalta vaaditaan.

Webinaari auttaa jäsentämään vastuullisuustyön kenttää ja vastuullisuusraportoinnin muotoutuvia käytänteitä. Näin yrityksessä on helpompi lähteä tekemään perusteltuja toimenpiteitä ja välttää turhiksi osoittautuvat investoinnit tai laskelmat. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Talentreen Antti Huuskonen ja Outi Piisilä.

Tapahtuman linkkejä

Jaa julkaisu