24. lokakuuta

Rahoituksesta ratkaisuihin – Itä-Suomen vihreän siirtymän kiertue Kuopiossa

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Järjestäjä: Pohjois-Savon ELY-keskus

Tapahtuman kuvaus


Tule kuulemaan vihreän siirtymän tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellesi!


Vihreä siirtymä avaa itäsuomalaisille yrityksille lukuisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseksi ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Vihreän siirtymän rahoituksella vauhditetaan muutosta kohti ekologisesti kestävää yritystoimintaa, joka nojaa vähähiilisiin sekä kiertotaloutta ja luonnon monimuotoisuutta edistäviin ratkaisuihin. Rahoituksen avulla yritykset voivat valjastaa vihreän siirtymän hyödyt ja nousta edelläkävijöiden joukkoon.  

Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon ELY-keskukset järjestävät sarjan yrityksille suunnattuja tilaisuuksia vihreän siirtymän rahoituksesta. Tilaisuuksissa keskustellaan vihreän siirtymän mahdollisuuksista itäsuomalaisille yrityksille ja esitellään teemaan liittyviä rahoitusinstrumentteja, rahoituksen edellytyksiä sekä hankkeelleen rahoitusta saaneita yrityksiä. Paikan päällä osallistujat voivat keskustella rahoittajien kanssa ja saada vinkkejä vihreän siirtymän edistämiseen oman yrityksen toiminnassa.  
 
Tilaisuudet järjestetään Mikkelissä 17.10., Kuopiossa 24.10. ja Joensuussa 25.10.2023. Osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuksien ohjelmarunko on sama, mutta yritys- ja asiantuntijapuheenvuorot maakuntakohtaisia.


Lisätietoja
Vihreän siirtymän koordinaattori Päivi Karhunen, Pohjois-Savon ELY-keskus
paivi.karhunen@ely-keskus.fi, 0295 026 194

Jaa julkaisu