2. syyskuuta

Päivä maalla

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Kotikyläntie 254, 74150 IISALMI
Järjestäjä: Ylä-Savon ammattiopisto

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa tutustumaan opetusmaatilaan, pieneläintiloihin, maanrakennuksen koneisiin ja laitteisiin, ajoneuvoasentajien ja sisustajien opetustiloihin sekä muuhun Ylä-Savon ammattiopiston (YSAO) toimintaan. Tule perheen, sukulaisten, ystävien ja koulukavereiden kanssa näkemään sekä kokemaan mitä kaikkea löytyy!

Perheen pienimmille on järjestetty paljon hauskaa tekemistä: polkutraktorien ja keppariradan lisäksi omat leluautot voi huollattaa asiantuntijoiden toimesta ja paikalla oleva pehmolelulääkäri pitää huolta myös pehmoeläimien terveydestä.

KiertoKasvu-hanke on mukana tapahtumassa ja huolehtii lelujen kierrätyspisteestä, jonne voi tuoda kirjan tai lelun ja ottaa mukaan itselle uuden version. Onhan kierrättäminen yksi viidestä kiertotalouden liiketoimintamallista.

Paikan päällä pääset tutustumaan maatilalla tarvittaviin koneisiin sekä kokeilemaan niiden ohjaamista Taitotalon simulaattoreilla. Eläimiä tapaat navetan jaloittelutarhassa, pieneläintiloissa ja eläintyöpajassa. Hevoset ovat puolestaan paikalla valjastyöpajalla ja lisäksi järjestetään koirien Match show.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman linkkejä

Jaa julkaisu