25. tammikuuta

Maaseutugaala ja Maatinki 2023: Miltä maistuu huomisen ruoka?

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Kiurusali, Lähteentie 10, Kiuruvesi
Järjestäjä: Maaseutuammattiin ry, yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskus, Kiuruveden kaupunki, Leader Pohjois-Savo

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa juhlistamaan Pohjois-Savoa, biotalouden kasvukeskusta!

Aika: Keskiviikko 25.1.2023
Paikka: Kiurusali, Lähteentie 10, Kiuruvesi

Ohjelma

klo 9-11 Mahdollisuudet kasvavat maaseudulla – tilaisuus (maksuton)

Pohjois-Savon ELY-keskus järjestää viimeisen Maatinki -tilaisuuden Kiuruvedellä, jonka jälkeen nimi muuttuu Mahdollisuudet kasvavat maaseudulla -tilaisuudeksi ja sisältö uudistuu vuonna 2023 alkavan CAP-kauden mukaisesti.

Maaseudun kehittämisen uusi rahoituskausi alkaa vuonna 2023. 
Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja Pohjois-Savon Leader-ryhmien asiantuntijat esittelevät uuden rahoituskauden mahdollisuuksia maatiloille sekä maaseudun kehittäjille. Tilaisuudessa käydään läpi myös muutoksia peltovalvonnassa. 

Katso tarkempi ohjelma ELY-Keskuksen sivuilta.

klo 11-12 Lounas (omakustanteinen)

klo 12.00 Seminaari: Miltä maistuu huomisen ruoka?

  • Seminaarin avaus, Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen
  • Kehumiskilpailu ym. ohjeet päivän kulkuun, juontajat Hannakaisa Heikkinen ja Jussi Vatanen

klo 12.30 Innostelu alkaa! Innostajina toimivat:

  • Jarna Kaplas
  • Antti Kurvinen
  • Olga Temonen
  • Juha Vidgren

Innostajia sparraa Viisasten kerho:

  • maatalousyrittäjä Bartje Harmoinen, Kiuruvesi
  • ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen, MTK
  • kirjailija ja taiteen moniottelija Antti Heikkinen

Seminaarin juontavat kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen ja näyttelijä Jussi Vatanen. 

klo 13.30 Kahvi- ja verkostoitumistauko

klo 14.00 Innostelu jatkuu!

klo 16.00 Seminaari päättyy palkitsemisiin

klo 16.30 Ruokailu, ruoan laittaa Iltalypsy teemalla Huomisen ruoka.

Pukukoodi: smart casual

Tapahtuman linkkejä

Jaa julkaisu