6. lokakuuta - 7. lokakuuta

Luontofest Tahkolla

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Tahkon matkailukeskus, Nilsiä
Järjestäjä: Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Savon ammattiopiston Tahko Campus ja Break Sokos Hotel Tahko.

Tapahtuman kuvaus

Tahkon matkailukeskuksessa järjestetään 6.–7.10. uusi luontoaiheinen viikonlopputapahtuma Luontofest. Monipuoliseen ohjelmaan sisältyy niin eräretkiä, kulttuuria kuin tietoa ja taitoa kehittäviä opastuksia. Luontofest panostaa erityisesti hämärän ajan ohjelmaan ja se sopii niin aikuisille seikkailijoille kuin lapsiperheille.

Eräretkiä ja elämyksiä syyshämärässä

Luontofest tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia kaikille luonnosta kiinnostuneille. Tapahtumassa voi muun muassa opetella erätaitoja, osallistua ohjatuille retkille ja luonnontuotteiden työpajaan sekä laskea Pohjoismaiden pisimmällä vaijeriliu’ulla. Erikoisia elämyksiä ovat muinaisiin Kulning-kutsuhuutoihin sekä juureviin loitsulauluihin perehtyminen. Mäkiaution rotkosta löytyy sekä taidepolku että lapsille sopiva Metsän olentojen taikapolku.

Syysluonnon upea usva on yksi Luontofestin voimavaroista. Tiedossa on myös muun muassa pimeän taivaan retkeä ja pimeän valokuvaamisen kurssi. Lauantaiaamuun herätään aamujoogan merkeissä.

Luontofest tarjoilee luontoa myös lautasella

Luontofest on myös ruoan ja juoman juhlaa. Tahkon tislaamolla on avoimet ovet ja Hophausissa pidetään iltafestit molempina iltoina. Syksyllä uudistettuna avautuvassa ravintola Hillsidessa tarjoillaan planetaarinen ja 100 % kotimaisista raaka-aineista valmistettu ateriakokonaisuus. Lauantai-illan Musiikkia ja luonto lautasella -illassa kuullaan elävää musiikkia.

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Savon ammattiopiston Tahko Campus ja Break Sokos Hotel Tahko.

Tapahtuman linkkejä

Jaa julkaisu