7. syyskuuta

Kiertotalousjamit

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Ravintola Luoto, Makasiininkatu 5, Kuopio
Järjestäjä: Savonia-ammattikorkeakoulun Digital & Circular fashion house ja Tekstiilien sivuvirta -hankkeet

Tapahtuman kuvaus

Savonia-ammattikorkeakoulun hanke Digital & Circular fashion house yhdessä Tekstiilien sivuvirta -hankeen kanssa järjestävät Kiertotalousjamit, missä pääset kuulemaan ajankohtaista ja alueellista tietoa kiertotaloudesta ja verkostoitumaan alueen toimijoiden kanssa!

Digital & Circular fashion house tulee päätökseensä, ja esittelee tuloksiaan. Tekstiilien sivuvirta -hankkeen kanssa yhdessä julkaistaan myös Elävä-säätiön Sauma-hanke.

Kiertotalousjameissa yritykset ja organisaatiot esittelevät omaa toimintaansa ja hankkeen tuloksia messupisteillään, ja osallistujat tutustuvat toimijoihin vapaasti kierrellen.

Tapahtuman yhteydessä julkaistaan SaumaLanka -keräyksen. Keräyksessä Savonia-ammattikorkeakoulu koordinoi villavaatteiden ja -tuotteiden keräystä Kuopion alueelta. Kerätyt tuotteet lähetetään Paimion Resterille kuidutettavaksi, minkä jälkeen se kehrätään langaksi, tavoitteena kiertotalouden periaatteita ja liiketoimintaa mukaileva Tekstiilien sivuvirta-vyöte. Tuo siis mukanasi kuluneet villasukat ja saat erityismaininnan osallistumisestasi vyötteen printtaukseen!

Jaa julkaisu