Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus
Tapahtuman kuvaus
Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, kouluttajille ja opiskelijoille. Samalla pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.
Ohjelma
klo 11.00–11.30 Ilmoittautuminen & Verkostoitumista kahvittelun sekä suolaisten ja makeiden herkkujen kera
klo 11.30–11.45 Johdanto: eettinen elintarvikeyrittäjyys / Anna-Maria Saarela
klo 11.45–11.50 Tuotosten hyötykäyttö kouluttajan, alan kehittäjän ja elinkeinon näkökulmasta
klo 11.50–12.00 Kouluttajien opas: Eettisten elintarvikkeiden innovaatioiden kehittäjille / Merja Vehviläinen
klo 12.00–12.10 Hyvien käytäntöjen kokoelma – yritysesimerkkejä eri maista / Johanna Kantala
klo 12.10–12.20 Eettisen elintarvikeyrittäjyyden -ohjelma / Mari Vartiainen
Teema 1: Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tarve ja vaikutus
Teema 2: Yrittäjyys, yrityksen perustamisen kulmakivet
Teema 3: Tutustuminen innovaatioiden maailmaan
Teema 4: Eettiset menettelytavat elintarviketuotannossa
Teema 5: Työ ihmisten kanssa – Viestintä liiketoiminnassa
Teema 6: Kestävyyttä tulevaisuuteen
klo 12.20–12.30 Eettisen elintarvikeyrittäjyyden verkostoitumis- ja keskustelualusta / Anna-Maria Saarela
klo 12.30–12.40 Innovatiivisen eettisen elintarvikeyrittäjyyden käsikirja / Harri Holopainen
klo 12.40–12.50 Porinatauko kahvitteluineen
klo 12.50–13.20 Vuorovaikutteiset työpajat / fasilitointi Emilia Tarvainen
klo 13.20–13.55 Työpajojen tulosten esittely / kaikki yhdessä
klo 13.55–14.00 Siirtyminen Kampussydämeen, jossa keskustelu jatkuu teemasta eettinen elintarvikeyrittäjyys
klo 14.00–16.00 Ruokaketjun treffit (agrifoodclusterns.fi) -verkostoitumista – AgroFood -klusterin -tilaisuus
Lisätietoja
Lehtori Anna-Maria Saarela
anna-maria.saarela@savonia.fi
Savonia-amk
p. 044 7855354