12. lokakuuta

AgriFuture -seminaari

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampus. Iltatilaisuus Ravintola Raatihuoneella.
Järjestäjä: Savonia-amk:n Maatila2030 -hanke

Tapahtuman kuvaus

Tämän vuoden seminaarin teema on: maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi

Seminaarista saat tuotantosuunnasta riippumatta vinkkejä johtamistaitoihin, työkaluja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen sekä yrityksesi jatkuvuuden turvaamiseen. Asiantuntijaklinikoissa voit kysellä Sinua mietityttäviä asioista sekä hakea keskusteluissa vertaistukea – ja kenties luoda uusia yhteistyökumppanuuksiakin muiden yrittäjien kanssa!

Kenelle tarkoitettu: maatalousyrittäjät, maatalouden asiantuntijat, sidosryhmät sekä alan opiskelijat.
Toteutus: Osa päivätilaisuuden luennoista on hybriditoteutuksella (= osallistuminen paikan päällä Iisalmessa + Zoom-videoetäyhteys). Iltatilaisuuteen ei ole videoyhteyttä.
Missä: Seminaari järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksella (Haukisaarentie 2). Päivä jatkuu iltatilaisuudella Ravintola Raatihuoneella.
Hinta: Päivätilaisuus on maksuton ja osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Iltatilaisuuden sponsoroidun illalliskortin hinta tarkentuu myöhemmin. Iltatilaisuuteen on rajoitettu osallistujamäärä (70).

Ohjelma

Päivätilaisuus:
09:30 aamupäivän kahvitarjoilu
10:00 tilaisuuden avaus, puheenvuoroja, luentoja ja paneelikeskustelu. Aiheita mm. maatalouden muutos, jatkuvuus, johtaminen ja ihmisten hyvinvointi.
Varmistuneet puhujat päivätilaisuuteen: 
Päivi Nerg, MTK:n elinvoimajohtaja
Matti Vornanen, ProAgria
Jarkko Hyttinen, Yrittäjä
Paula Tikkanen, Mela (Välitä viljelijästä)
12:30 päätössanat
lounas (omakustanteinen)
12:30-16 messut ja asiantuntijaklinikoita sekä kahvitarjoilu. Asiantuntijaklinikoiden aiheita ovat mm. tilusjärjestely, naudanlihantuotannon tunnusluvut ja maatalousyrittäjän hyvinvoinnin ABC. Ohjelma päivittyy pian!

Iltatilaisuus:
Klo 18:30 alkaen Ravintola Raatihuoneella (Kauppakatu 22, 7400 IISALMI) -> https://raatihuone.fi/

Yhteystiedot

Heräsikö kysyttävää tai jäikö mielenpäälle jotain askarruttavaa? Soita tai laita viestiä: Kaisa Hyvönen, puh. 044-7856935, sähköposti: kaisa.hyvonen@savonia.fi ja Anne-Mari Heikkinen, puh. 044 7050401, anne-mari.heikkinen@mtk.fi

Tapahtuman linkkejä

Jaa julkaisu