ilmastofoorumi tapahtumat

Pohjois-Savon ilmastofoorumi 18.3.2022: Ilmasto muuttuu – Miten sopeudumme?

Pohjois-Savon ilmastofoorumit saavat jälleen jatkoa! Tuttuun tapaan ilmastofoorumeissa pureudutaan ajankohtaisiin ilmastoaiheisiin pohjoissavolaisesta näkökulmasta.

Seuraava Pohjois-Savon ilmastofoorumi järjestetään verkkotilaisuutena perjantaina 18.3.2022 kello 9.00–10.30. Foorumin teemana on ilmastonmuutokseen sopeutuminen: Ilmasto muuttuu – Miten sopeudumme? Tilaisuudessa kuulemme, millaisia vaikutuksia ilmastonmuutoksella on Pohjois-Savossa sekä perehdymme siihen, mitä ilmastonmuutokseen sopeutumisella tarkoitetaan ja mitä tämä tarkoittaa Pohjois-Savon näkökulmasta?

Pohjois-Savon ilmastofoorumi on kaikille avoin! Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Pohjois-Savon ELY-keskuksen Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pohjois-Savon ilmastofoorumi. Ilmasto muuttuu - Miten sopeudumme? 18.3.2022 klo 9.00-10.30.

Ohjelma

9.00 Tervetuloa Pohjois-Savon ilmastofoorumiin! Pohjois-SavonELY-keskus
9.10 Miten ilmasto muuttuu Pohjois-Savossa? Tutkimusprofessori Hilppa Gregow, Ilmatieteenlaitos
9.40 Ilmastonmuutokseen sopeutuminen alueellisesta näkökulmasta Tutkija Ilona Mettiäinen, Luonnonvarakeskus
10.00 Kansallinen ilmastonmuutokseen sopeutumisen suunnitelma – Mitä se tuo mukanaan alueellisille toimijoille? Neuvotteleva virkamies Kirsi Mäkinen, Maa-ja metsätalousministeriö
10.20 Ilmastofoorumin yhteenveto
10.30 Webinaari päättyy

Ilmoittautumiset

Tulevaan ilmastofoorumiin voit ilmoittautua alla olevasta linkistä. Voit myös ilmoittautua samalla kertaa useampaan keväällä järjestettävään ilmastofoorumin tapahtumaan:
Ilmoittautumislinkki ilmastofoorumiin (webropol.com)

Ilmastofoorumit järjestetään etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostilla foorumia edeltävänä päivänä.

Pohjois-Savon ilmastofoorumi kokoaa pohjoissavolaisia yhteen vaihtamaan ajatuksia ja tietoa ilmastokysymysten äärellä. Tavoitteena on jakaa tutkittua tietoa, herättää ajatuksia ja edistää maakuntamme yhteistä ilmastotyötä.


Jaa julkaisu