ilmastotyö tapahtumakalenteri tapahtumat

Pohjois-Savon ilmasto- ja kiertotaloustyölle on julkaistu oma tapahtumakalenteri!

Hiilineutraalipohjoissavo.fi -verkkosivuille on julkaistu tapahtumakalenteri, joka kokoaa maakunnan ilmasto- ja kiertotaloustapahtumat yhteen paikkaan. Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset tapahtumat eri järjestäjiltä.

Pohjois-Savossa tehdään hyvää ja vaikuttavaa ilmasto- ja kiertotaloustyötä monen eri tahon toimesta. Erilaisia tapahtumia järjestetään niin livenä kuin verkonkin välityksellä. Nyt maakunnallisen ilmasto- ja kiertotaloustyön verkkosivuille kootaan yhteen eri tahojen eri puolilla maakuntaa järjestämiä tilaisuuksia. Tapahtumakalenterissa ilmoitettavien tapahtumien painopiste on Pohjois-Savossa, mutta myös valtakunnallisia tapahtumia on mahdollista ilmoittaa.

Tapahtumakalenterin löydät verkkosivujen yläosan valintanauhasta!

Haluatko tapahtumasi näkyviin tapahtumakalenteriin?

Tapahtuman järjestävä taho voi ilmoittaa oman tapahtumansa tapahtumakalenterissa. Ilmoitettavat tapahtumat voivat olla mm. webinaareja, työpajoja tai muita tapahtumia. Ensisijaisesti tapahtumakalenteriin kootaan Pohjois-Savon alueella järjestettäviä tapahtumia. Voit ilmoittaa tapahtuman tapahtumakalenterista löytyvällä lomakkeella.


Jaa julkaisu