Hiilineutraali Pohjois-Savo pohjoissavolaisiailmastotekoja

Mikä on sinun ilmastotekosi vuonna 2022?

Pohjoissavolainen ilmastotyö on yhteistyötä. Yhdessä tekeminen ja hiilineutraaliuteen pyrkiminen ovat maakunnallisen ilmastotyön ja ilmastokulttuurin perusta.  Tarvitsemme tähän myös sinua, ota haaste vastaan ja tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia Pohjois-Savoa!

Kerro meille, mikä on sinun ilmastotekosi?

Vuoden vaihtuminen on monille se hetki vuodesta, jolloin halutaan asettaa tulevalle vuodelle tavoitteita. Asettaisitko tänä vuonna tavoitteita, joilla voit pyrkiä rakentamaan itsellesi kestävämpää ja ilmastoystävällisempää arkea? Millaisen ilmastoteon voisit toteuttaa alkaneen vuoden aikana omassa arjessasi?

Vastaajien kesken luvassa palkinto

Ilmastotekonsa kertoneiden kesken arvotaan palkinnoksi valinnan mukaan joko Vilkku-fillari -kausikortti kaudelle 2022 tai vastaavalla summalla Waltti-matkakortille ladattua arvoa tai kautta.

Palkinto arvotaan ilmastotekonsa 10.-23.1.2022 välisenä aikana ilmoittaneiden kesken. Lue alta tarkemmat kilpailusäännöt.

Jokainen ilmastoteko on tärkeä

Pohjois-Savon tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2035. Tähän tavoitteeseen pyritään Pohjois-Savon ilmastotiekartassa asetetuilla toimenpiteillä, joilla suitsitaan hiilipäästöjä mm. energiantuotannossa- ja käytössä, liikenteessä sekä maa- ja metsätaloudessa.

Pohjois-Savossa lähes 30 organisaatiota on jo saanut Pohjois-Savon ELY-keskuksen myöntämän Mukana yhteisellä polulla -yhteisötunnuksen merkiksi maakunnalliseen ilmastotyöhön osallistumisesta ja ilmastotoimien toteuttamisesta omassa toiminnassaan.

Myös meidän tavallisten pohjoissavolaisten omassa arjessa tekemät ilmastoteot ovat tärkeitä. Tule siis mukaan yhteiselle polulle kohti hiilineutraalia Pohjois-Savoa!

Hiilineutraali Pohjois-Savo. Mukana yhteisellä polulla -tunnus.

Kilpailun säännöt

 1. Kilpailun järjestäjä
  Kilpailun järjestäjää Pohjois-Savon ELY-keskuksen hallinnoima Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa.
 2. Kilpailuaika
  Kilpailuun osallistuvat kaikki 10.-23.1.2022 välisenä aikana yllä olevalla lomakkeella ilmastoteon kertoneet henkilöt.
 3. Palkinnot
  Kilpailun palkintona on arvonnan voittajan valinnan mukaan joko Vilkku-fillari -kausikortti kaudelle 2022 tai vastaavalla summalla Waltti-matkakortille ladattua arvoa tai kautta. Kilpailun palkinnon tarjoaa Kuopion kaupunki. Palkinto arvotaan 31.1.2022, ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

  Hiilineutraali Pohjois-Savo -hankkeella on oikeus julkaista voittajan nimi paikkakuntatietoineen omissa viestintäkanavissaan. Hankkeella on myös oikeus käyttää ilmoitettuja ilmastotekoja omassa viestinnässään. Ilmastoteon voi ilmoittaa myös nimettömänä, mutta tällöin ei voi osallistua arvontaan.

  Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittaja ei voi tai halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan palkinnolle välittömästi uusi voittaja. Mikäli voittaja ei reagoi Hiilineutraali Pohjois-Savo -hankkeen viestiin voitosta kolmen päivän kuluessa, arvotaan palkinnolle uusi voittaja. Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke ja Kuopion kaupunki vastaavat palkintojen toimituksesta.
 4. Osallistuminen
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki ilmastotekonsa 10.-23.1.2022 välisenä aikana yllä olevalla ilmoituslomakkeella ilmoittaneet henkilöt.
 5. Henkilötietojen käsittely
  Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisen palkinnon toimittamisesta sopimiseen. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Pohjois-Savon ELY-keskuksen tietosuojaohjeita.
 6. Osallistujan velvollisuudet
  Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.


Jaa julkaisu