pohjoissavolaisiailmastotekoja videot

Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke etsii innostavia ilmasto- ja kiertotaloustekoja!

Oletko törmännyt innostaviin ja onnistuneisiin ilmasto- tai kiertotaloustekoihin Pohjois-Savossa? Kerro meille missä! Etsimme pohjoissavolaisia ilmasto- ja kiertotaloustekoja, joita voisimme esitellä tulevalla videosarjallamme. 

Vaikuttava ilmastotyö esille

Pohjois-Savon ilmasto- ja kiertotaloustyö etenee hyvää vauhtia kohti kestävämpää arkea. Hyviä ja vaikuttavia toimia tehdään jo ympäri maakuntaa. Etsimme nyt esimerkkejä ilmasto- ja kiertotalousteoista eripuolilta maakuntaa ja erilaisilta toimijoilta. Ilmasto- ja kiertotalousteot voivat olla laajoja kokonaisuuksia tai yksittäisiä tekoja ja yhdistää myös monia eri toimijoita saman asian äärelle. Teot voivat olla laajalti eri toimialoilta ja koko Pohjois-Savon maakunnan alueelta.

Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke toteuttaa ehdotettujen ideoiden pohjalta Pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjan. Videosarjan tavoitteena on kertoa hyvistä teoista sekä nostaa esiin maakunnallista ilmastotyötä ja -toimijoita. Videosarjan aikaisemmissa osissa on kerrottu niin ilmastoystävällisestä puurakentamisesta, sähköveneilystä kuin järvikalapitsastakin. Nyt videosarja saa jatkoa ja haemme mukaan uusia ilmasto- ja kiertotaloustekoja.

Minkä teon haluaisit mukaan videolle?

Kerro meille, minkä ilmasto- tai kiertotalousteon haluaisit nähdä Pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjalla. Onko ehkä jonkun toimijan hyvä teot jääneet mielestäsi liian vähälle huomiolle ja ne olisi hyvä nostaa esille?

Voit ilmoittaa oman organisaatiosi tai ilmiantaa toisen toimijan, jonka haluaisit nähdä videolla oheisella ilmoituslomakkeella. Ilmiannettujen tekojen joukosta valitaan videoilla esiteltävät teot ja toimijat. Videoiden toteuttamisesta ei aiheudu videoilla mukanaoleville toimijoille kustannuksia.

Tutustu Pohjoissavolaisia ilmastotekoja -videosarjan aikaisempiin osiin


Jaa julkaisu