ilmastotiekartta mukana yhteisellä polulla uutiset

Hae Mukana yhteisellä polulla -tunnusta yrityksellesi tai yhteisöllesi

Mukana yhteisellä polulla on yhteisötunnus, joka myönnetään organisaatioille, jotka ovat mukana maakunnallisessa ilmastotyössä ja Pohjois-Savon ilmastotiekartan toteuttamisessa. Tunnus kertoo sitoutumisesta yhteiseen ilmastotyöhön.Hiilineutraali maakunta – Pohjois-Savo -hankkeen nimissä on myönnetty Mukana yhteisellä polulla yhteisötunnus jo 26 organisaatiolle. Yhteisötunnuksen saaneet organisaatiot ovat kirjoittaneet verkkosivuillemme esittelytekstit, joissa kuvaavat sitä ilmastotyötä, jota organisaatiossa jo nyt tehdään. Samalla he ovat kuvanneet millä tavoin ovat mukana toteuttamassa Pohjois-Savon ilmastotiekarttaa.

Jokainen voi olla mukana rakentamassa hiilineutraalia Pohjois-Savoa. Hyviä esimerkkejä löytyy tunnuksen saaneiden kirjoittamista esittelyteksteistä, joissa he kuvaavat omaa ilmastotyötänsä. Teksteihin on lisätty myös kiinnostavia linkkejä ja yhteystietoja. Aloittakaa teidän polku kohti hiilineutraaliutta jo tänään!

Mukana yhteisellä polulla -yhteisötunnuksen logo, taustalla metsä

Hae tunnusta organisaatiollesi!

Onko organisaatiosi jo toteuttanut ilmastonmuutoksen hillinnän tai ilmastonmuutokseen sopeutumisen toimenpiteitä? Tai päättänyt toteuttaa, mutta toteutus on vielä kesken? Kerro teoista myös muille ja hanki organisaation käyttöön Hiilineutraali Pohjois-Savo -työn “Mukana yhteisellä polulla” -tunnus!

Löydät lisätietoja tunnuksesta sekä ohjeen tunnuksen saamiseen materiaalipankista (pdf).


Jaa julkaisu