23. lokakuuta

Lähituotteilla makua lautaselle

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, Kuopio
Järjestäjä: Lähituotteilla makua lautaselle -hanke (Savonia-amk)

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tapahtumaan!

AIKA: keskiviikko 23.10.2024, klo 15-18
PAIKKA: Savon ammattiopisto, Hehkukatu 1, Kuopio

Tapahtumassa on mahdollisuus luoda uusia kontakteja sekä löytää yhteistyökumppaneita.
Kaikki ruoka-alan toimijat ovat tervetulleita. (alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät)

Ohjelma (tarkentuu syyskuun aikana)

Klo 15 Tervetuloa ja esittelykierros  

Tilannekatsaus Pohjois-Savon alkutuotantoon 

Paikallisten tuotteiden kysyntä ja toiveet vähittäiskaupassa sekä ammattikeittiössä 

Verkostoitumista sekä keskustelua lähituotteiden kysynnästä ja tarjonnasta 

Klo 18.00 Tapahtuma päättyy  

Tapahtumassa tarjolla lähituotteista valmistettuja maistiaisia ja kahvitarjoilu.  

Ilmoittaudu pe 11.10. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/FE25D3AB913DA183

Tervetuloa verkostoitumaan!

Lisätietoja: Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048

Jaa julkaisu