20. helmikuuta

Vastuullisuustyön nykytilan kartoitus

Alkaa:
Päättyy:
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio
Järjestäjä: Lähituotteilla makua lautaselle -hanke

Tapahtuman kuvaus

Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja velvotteista.

Ajankohta: to 20.2.2025 klo 13-16 
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio
Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun yritykset aina alkutuottajista, jatkojalostajiin ja ammattikeittiöihin ja tukkuihin saakka. 

Iltapäivän tavoite on vahvistaa yritysten myönteistä suhtautumista vastuullisuustoimintoihin sekä avata ruokaketjussa toimiville yrityksille vastuullisuuteen liittyvien toimintojen merkitys oman toiminnan kehittämisen näkökulmasta. Työpajan jälkeen yrityksillä on:

  • ymmärrys yritysvastuuseen ja vastuullisuusraportointiin kohdistuvat vaatimuksista sekä odotuksista 
  • ymmärrys oman toiminnan kehittämisestä vastuullisemmaksi 
  • ymmärrys, mitä hyötyä vastuullisemmasta toiminnasta on taloudellisesta näkökulmasta 
  • ymmärrys, mikä merkitys vastuullisemmalla toiminnalla on yhteiskunnallisesti ja ympäristön näkökulmasta 
  • on konkreettinen malli vastuullisuusraportoinnista  

Ohjelma:

  • asiantuntijapuheenvuoro yritysvastuusta ja vastuullisuusraportoinnista  
  • oman vastuullisuuden nykytilan kartoittamisen tekemiseen  

Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeessa tuetaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun verkostoitumista, uusia ruokainnovaatioita, tapahtumia, vetovoimaa ja saavutettavuutta. Hanke on saanut EU:n maaseuturahoitusta ja sitä toteuttavat Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Palvelualan Opisto Kuopio ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Itä-Suomi.

Lisätietoja:
Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto, puh. 044 785 4048, anu.arolaakso@sakky.fi

Tapahtuman linkkejä

Jaa julkaisu