Maaseutugaala ja Maatinki 2023: Miltä maistuu huomisen ruoka?
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa juhlistamaan Pohjois-Savoa, biotalouden kasvukeskusta!
Aika: Keskiviikko 25.1.2023
Paikka: Kiurusali, Lähteentie 10, Kiuruvesi
Ohjelma
klo 9-11 Mahdollisuudet kasvavat maaseudulla – tilaisuus (maksuton)
Pohjois-Savon ELY-keskus järjestää viimeisen Maatinki -tilaisuuden Kiuruvedellä, jonka jälkeen nimi muuttuu Mahdollisuudet kasvavat maaseudulla -tilaisuudeksi ja sisältö uudistuu vuonna 2023 alkavan CAP-kauden mukaisesti.
Maaseudun kehittämisen uusi rahoituskausi alkaa vuonna 2023.
Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja Pohjois-Savon Leader-ryhmien asiantuntijat esittelevät uuden rahoituskauden mahdollisuuksia maatiloille sekä maaseudun kehittäjille. Tilaisuudessa käydään läpi myös muutoksia peltovalvonnassa.
Katso tarkempi ohjelma ELY-Keskuksen sivuilta.
klo 11-12 Lounas (omakustanteinen)
klo 12.00 Seminaari: Miltä maistuu huomisen ruoka?
- Seminaarin avaus, Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen
- Kehumiskilpailu ym. ohjeet päivän kulkuun, juontajat Hannakaisa Heikkinen ja Jussi Vatanen
klo 12.30 Innostelu alkaa! Innostajina toimivat:
- Jarna Kaplas
- Antti Kurvinen
- Olga Temonen
- Juha Vidgren
Innostajia sparraa Viisasten kerho:
- maatalousyrittäjä Bartje Harmoinen, Kiuruvesi
- ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen, MTK
- kirjailija ja taiteen moniottelija Antti Heikkinen
Seminaarin juontavat kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen ja näyttelijä Jussi Vatanen.
klo 13.30 Kahvi- ja verkostoitumistauko
klo 14.00 Innostelu jatkuu!
klo 16.00 Seminaari päättyy palkitsemisiin
klo 16.30 Ruokailu, ruoan laittaa Iltalypsy teemalla Huomisen ruoka.
Pukukoodi: smart casual